31 січня у закладі проведені випускні екзамени на посвідчення тракториста-машиніста сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва у групі №44

Завданням сучасної системи професійно-технічної освіти є підготовка кваліфікованого та конкурентоспроможного фахівця, який не лише володіє певним рівнем знань, умінь і навичок, але й може практично та творчо застосовувати їх в своїй професійній діяльності. Тільки в процесі виробничого навчання можна сформувати професійні компетенції за напрямками підготовки. Саме тому організації виробничого навчання кухарів відводиться провідна роль, метою якого є удосконалення знань, умінь та навичок по приготуванню страв.

Вареники смакують не тільки нам, але є популярними в усьому світі. В сучасній кулінарії  вареники навіть є брендами багатьох ресторанів. В країнах світу влаштовуються майстер-класи по приготуванні вареників шефами ресторанів. І наші учні  мають всі шанси навчитись всім премудростям професії в нашому навчальному закладі і в подальшому  удосконалювати українську сучасну кухню.

Більше фото

24 січня у закладі проведені психолого-педагогічні читання на тему "Особистість і колектив. Виховання особистості у колективі". На заході були присутні члени циклової комісії класних керівників та виховної служби.

Більше фото

Презентація до заходу

Напередодні Нового року відбувся концерт «Новорічна казка». Викладачі та учні ліцею прийшли привітати Дід Мороз та Снігурочка. Звучали веселі пісні, танці та сценки. Дід Мороз нікого не залишив без подарунка.

Більше фото

У Глинському ліцеї був проведений другий етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів  професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Тракторист».

Більше фото